2021 Unictwirl Zaamslag

‘t Durpsblad 2021 nummer 2

Doe jij ook mee?

Koningsdag hebben we dit jaar gevierd tijdens de les. Met oud Hollandse spelletjes en natuurlijk dans. Eerst hebben we de dansjes gedaan die we aan het leren zijn en zo een beetje te oefenen hoe het is om op te treden. De nieuwe leden hebben dit nog niet gedaan dus is het nog een beetje wennen. Daarna deden we een paar spelletjes zoals baton dans , dat is stoelendans maar dan met batons. Tijdens dit spel konden we lekker freestylen. De ballonnen bij de ballonnen dans wilde niet knappen dus dat werd een uitdaging. Het spijkerpoepen is iedereen best goed in en elastieken was voor een aantal de eerste keer, maar wel erg leuk en gezellig om te doen. Na de les gingen we nog even op de foto. We zijn superblij dat we op het voetbalveld kunnen trainen zeker nu het voorjaar op gang komt en het straks steeds lekkerder weer is. Wanneer we precies weer naar binnen kunnen blijft nog afwachten.

Feestdans! Het is bijna zover en daarom lanceren we op 1 Juni onze video voor de feestdans van 10 jaar Unic. Deze kun vinden op ons youtube kanaal Unictwirl en de links zijn ook te vinden op facebook en instagram. We nodigen jullie uit om de dans te oefenen en daarvan een leuk filmpje te maken. Dat kan alleen met z’n tweeën of misschien met een groepje. Stuur dit filmpje naar uniczaamslag@zeelandnet.nl of via Facebook

Op 4 juli worden de filmpjes gepubliceerd op onze fb pagina en instagram. Vier jij het feest met ons mee? We hopen op zo veel mogelijk dansers. Uit alle inzendingen kiezen de leden van Unic een winnaar. Voor de winnaar hebben we een leuke verassing.

Op 4 Juli wordt ook een filmpje 10 jaar Unic gepubliceerd. Een leuke verzameling van beelden en foto’s begeleid door de verschillende muziek waar we op hebben gedanst. Deze kan helaas om privacy redenen niet openbaar worden gedeeld. Ben je benieuwd naar de film of ben je misschien lid geweest en wil je jezelf nog eens terug zien ? Stuur dan een mail ,wij sturen je dan een link zodat je toestemming hebt met jou emailadres.

We wensen jullie alvast veel dans en kijkplezier. Groetjes Mariska, Mira en Marijke

Ook nu krijgen we nieuwe aanmeldingen wat super leuk is !!! De les van 18:15-19:15 uur is voor kids t/m 12 jaar zodat ze lekker vrij kunnen bewegen. Twijfel niet en meld je aan. Benieuwd of Unic iets is voor uw kind? Kom een keer kijken of laat ze direct mee doen. Een proefles ia altijd gratis en vrijblijvend.