2021 Unic, altijd in beweging

‘t Durpsblad 2021 nummer 1

Op 4 juli 2011 werd het startschot gegeven voor Twirl en Majorette Unic. Tijdens het dorpsfeest werd de vereniging feestelijk aangekondigd door ons logo te onthullen. Het twirl avontuur begon! En met succes, want naast alle optredens en activiteiten doen de leden het goed op de wedstrijdvloer. Dat is voor de bestuurders Mariska Dekker Mira Dooms en Marijke Kroezen rede om vooral door te gaan met de ingezette koers. Naast het bestuur dat al sinds het begin bij de club zit zijn er ook enkele leden die al 10 jaar lid zijn van de vereniging. Rede voor een feestje zou je zeggen en ja dat willen we niet zo maar voorbij laten gaan. Deze leden verdienen wel een moment in de spotlight. We gaan dus zeker iets bedenken om dit samen met u toch een beetje te kunnen vieren. Hou de Facebook pagina in de gaten voor alle feestelijkheden https://www.facebook.com/unictwirl

Hier is ook onze steunactie te vinden waar we geld inzamelen voor het jubileum. Kun je deze niet op de facebook pagina vinden? Dan kun je deze ook opzoeken bij steunactie.nl en zoek dan naar Unic. U krijgt dan de actie voor ons jubileum te zien. Alle kleine beetjes helpen!

Zeker nu is het belangrijk om kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden waar ze zich kunnen ontspannen en bewegen. Even de zorgen van alle dag vergeten. We merken dat het niet kunnen sporten voor de kinderen erg moeilijk is en doen er daarom alles aan om op een veilige manier toch iets te kunnen bieden. Dat ging niet altijd face to face, we hebben ook online de lessen gegeven. Dat is niet perfect, maar we konden elkaar dan toch zien en bezig zijn met onze sport. Er worden veel online webinars aangeboden zodat we ook met heel twirlend Nederland in contact staan. Coaches ondersteunen elkaar en geven tips hoe de leden te kunnen bereiken. En vooral hoe je jouw vereniging in beweging kunt houden. Zo hebben we ook mee gedaan met online competities of leuke evenementen. Tijdens het Joy of Twirling evenement van de World Federation of National Baton Twirling Associations werd ons team 4e Super leuk. En zo zijn er heel veel leuke initiatieven te vinden door de bonden of andere verenigingen georganiseerd. Nu zijn we bezig met het oefenen van een routine voor World baton twirling day! Ja dat klopt we hebben een eigen wereld feestdag! Elk jaar op 10 April is het feest en worden er filmpjes geplaatst op facebook van diverse twirlers over de hele wereld die allemaal dezelfde routine doen. Dat geeft een super groot samen gevoel. Dus zet die datum in je agenda voor veel kijkplezier.

We zijn dus altijd in beweging en vinden samen een manier om dit te kunnen blijven doen!

Ook nu krijgen we nieuwe aanmeldingen wat super leuk is !!! De les van 18:15-19:15 uur is voor kids t/m 12 jaar zodat ze lekker vrij kunnen bewegen. Twijfel niet en meld je aan.