2020 Unic,joy of twirling

‘t Durpsblad 2020 nummer 4

Lights,camera,action! Alles gaat ineens online en we raken steeds meer gewent aan een camera op je gericht. Toch blijft het spannend als je helemaal in je wedstrijd tenue haren mooi en make-up om extra te stralen. Voor het duo showtwirl is het de eerste keer dat zij aan een wedstrijd mee doen, zij vonden het juist fijn om de vloer op te gaan in deze ontspannen sfeer. 14  t/m 20 december 2020 wordt de KNMO online competitie gestreamd via youtube. Op onze FB pagina laten we weten waar en hoe laat precies.

In afwachting van de uitslag houden we ons met een nieuwe competitie bezig. Deze wordt georganiseerd door de WFNBTA en we hebben daar ook enorm veel zin in. We gaan de ‘JOY OF TWIRLING’ over brengen in een korte video. We maken in een paar lessen een leuke routine waar de hele club aan mee kan doen en laten vooral zie hoe leuk het is om te twirlen. Wel moeten we natuurlijk rekening houden met de maatregelen dus we moeten creatief filmen. Onze groep is op dit moment opgedeeld , maar gelukkig kunnen we nog wel trainen. Vooral nu is het fijn om een uitlaatklep te hebben en toch een beetje samen aan een project te kunnen werken.

Va 8 December 2020 worden de filmpjes gepost van WBTF Joy of twirling competitie vanaf 15 december kun je stemmen op het filmpje wat het beste het plezier in twirling laat zien. Dat kan via FB of instagram. De uitslag wordt op oudjaarsavond bekend gemaakt. Unic zou ook graag zo veel mogelijk stemmen verzamelen dus als je ons filmpje voorbij ziet komen STEM!!! Op onze kanjers , we gaan laten zien dat een klein dorpje ook groot kan zijn!

Ook nu krijgen we nieuwe aanmeldingen wat super leuk is !!! De les van 18:15-19:15 uur is voor kids t/m 12 jaar zodat ze lekker vrij kunnen bewegen. De zaal is groot genoeg dus twijfel niet en meld je aan.