2020 Unic Nieuws

‘t Durpsblad 2020 nummer 1

Voor het derde jaar op rij mochten leden van Unic naar het Nederlands Kampioenschap, Go Unic !  De Zeeuwse competitie wordt ook steeds een beetje spannender de top 3 in de KNMO onderdelen van Zeeland mag naar het kampioenschap en steeds meer twirlers doen mee aan deze competitie. Super dat je dan toch in die top 3 staat , daar hebben Sjaron en Jasmijn hard voor gewerkt. Sjaron deed dit jaar ook mee in de N3 klasse 1 baton. Ook dat is een hele prestatie alleen al om NK kwalificatie score te halen. Gefeliciteerd meiden met jullie behaalde scores en op naar een nieuw wedstrijdseizoen.

Het is voor leden en bestuur van Unic een nieuwe ervaring en we doen allemaal ons best om het niveau vast te houden en te groeien in deze super gave sport. Komend wedstrijdseizoen gaan er nieuwe deelnemers mee, zij werken op dit moment aan hun routines. Als dat allemaal klaar is,    komt het spannende moment dat ze zelf de vloer op mogen om te laten zien wat ze allemaal hebben geleerd. Volop in de voorbereidingen dus. Eerst moet er nog flink worden geoefend en word er intussen door de mamma’s en het bestuur gewerkt aan de aankleding. Want ook daar worden de deelnemers op beoordeeld. De kleding moet volgens het reglement en ook passen bij de muziek, maar meestal toch vooral veel glitter en glamour.  Een stralende verschijning levert ook punten op.

Dit voorjaar hebben we al wat leuke activiteiten op de planning staan naast de wedstrijden check onze site voor de actuele agenda https://unictwirl.nl/

Alle informatie rond Unic is hierop te vinden maar je mag natuurlijk altijd mailen bellen of appen.

Want Unic is niet alleen maar competitie we zijn er ook om de mensen te vermaken en lekker bezig te zijn met dansen en optreden.

Is dit ook echt iets voor jou? Of wil jij deze kanjers gewoon eens aan het werk zien?

Meedoen kan al vanaf 5 jaar

Een proefles is gratis kom en kijk of doe een keer mee.

Elke woensdag zijn we te vinden aan de Sportlaan 1 in Zaamslag

18:30 tot 19:30 uur Twirl Majorette Dans