2019 Unic Nieuws

‘t Durpsblad 2019 nummer 3

Het voorjaar zit er alweer op en we hebben weer leuke optredens gedaan om op terug te kijken. Want naast al het trainen is er ook ruimte voor ontspanning en plezier.

Zo hebben we op het podium gestaan in Sluiskil tijdens de Pasar 2019 Daar hadden we ook een kraam met leuke winacties om de sport te promoten. Zo kon er een boodschappenpakket worden gewonnen en bioscoopkaartjes mede mogelijk gemaakt door cinecity Terneuzen. Benieuwd naar de winnaars? Kijk op https://www.facebook.com/unictwirl/   

Traditiegetrouw waren we weer van de partij om de lopers van de wandelvierdaagse in Terneuzen  feestelijk binnen te halen samen met music&rhythm. Altijd een feestje ! De kids dansen graag mee en onze leden vinden dit ook erg leuk. Er wordt gedanst, gelachen en genoten en daar doen we het voor.  Natuurlijk waren we ook aanwezig tijdens ons eigen dorpsfeest waar we 2 keer een optreden hebben gegeven. En daarna nog genoten van de kraampjes en andere activiteiten rond het plein.   We willen dit natuurlijk heel graag blijven doen en zoeken danseressen ,dansers of gezellige kids die dit ook leuk vinden. Bij Unic leer je heel veel verschillende dansstijlen en combineer je dat met de baton. Je hoeft dus niet al een super danser te zijn dat gaan we samen leren.

Is dit ook echt iets voor jou? Of wil jij deze kanjers gewoon eens aan het werk zien?

Meedoen kan al vanaf 5 jaar

Een proefles is gratis kom en kijk of doe een keer mee.

Elke woensdag zijn we te vinden aan de Sportlaan 1 in Zaamslag

18:30 tot 19:30 uur Twirl Majorette Dans

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vereniging? Kijk dan op https://unictwirl.nl/ voor meer informatie.

Unic houd verschillende acties om zo onze activiteiten te kunnen financieren. Onze dank is groot voor alle mensen die ons steunen bij deze acties. Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport!

 En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van u? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport. De stemperiode loopt van 27 september tot en met 6 oktober 2019 Dit kost dus niets alleen een stem.