2018 Twirl stichting Unic sluit het seizoen goed af

‘t Durpsblad 2018 nummer 1

Wat een geweldige afsluiting van het wedstrijd seizoen.

Super trots op onze dames tijdens het NK Majorette en NK twirling hebben ze mooie resultaten behaald.

Jasmijn en Sjaron Duo twirling 4e plaats

Mária  solo Artistiek programma junior basis 11e plaats

Jasmijn  solo Artistiek programma junior basis 12e plaats

Sjaron   solo Artistiek programma junior basis 13e plaats

Cherryl-Ann  Technische programma niveau 1 12e plaats

Suzanna  Technische programma niveau 1 13e plaats

Prachtig om te zien hoe zo veel jonge sporters hun sport met passie beleven en ook het publiek leeft met ze mee. We hebben genoten van prachtige optredens en het was een feestje om erbij te zijn. Met veel enthousiasme gaan we dan ook weer een nieuw wedstrijdseizoen tegemoet.

Door de veranderingen in de twirl en majorette is het voor  beginnende sporters ook steeds leuker om mee te doen. Er wordt veel aandacht besteed aan de mogelijkheden voor beginners. Zo wordt het technisch programma gecombineerd met het onderdeel 1 baton, zo kan de verplichte routine ook op muziek worden uitgevoerd en wordt het voor de leerling leuker om aan dat onderdeel deel te nemen. Dit programma wordt gevolgd om de deelnemers een goede basis aan te leren en daarin te kunnen groeien. Deze vaardigheden worden dan weer gebruikt om een mooie choreografie mee te maken op zelf gekozen muziek.

Bij Unic kan iedere leerling op zijn eigen tempo de technische vaardigheden leren en als solist of in teamverband mee doen. Ook gaan we samen op pad om het majorette op verschillende evenementen te laten zien. De meiden variëren sterk in leeftijd en niveau maar daar hebben we in de lessen geen last van. Iedereen komt aan bod.

Is dit ook echt iets voor jou? Meedoen kan al vanaf 5 jaar

Een proefles is gratis kom en kijk of doe een keer mee.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vereniging? Kijk dan op unictwirl voor meer informatie.