2017 Unic

‘t Durpsblad 2017 nummer 2

Dit voorjaar zijn er weer leuke optredens geboekt. We hebben er erg veel zin in! Zo gaan we met de meiden naar de City Trail in Vlissingen waar wandelaars en hardlopers door verschillende leuke plekjes van Vlissingen lopen. Unic is te vinden in De Piek maar er is natuurlijk nog veel meer te beleven langs de route. Ook zijn we weer van de partij bij de vierdaagse in Terneuzen om de laatste dag feestelijk af te sluiten. Tijdens de Zomerfair in Sluiskil komen we de markt opvrolijken met een dans en twirl optreden en zijn we ook te vinden bij Graauw op stelten en in Lamswaarde tijdens de Kermis.

Het wedstrijdteam en solisten gaan ook naar 2 wedstrijden dit voorjaar , ze hebben hard gewerkt een hun routines. De eerste resultaten waren super!!! Het team A van Unic behaalde een derde plaats met 61 punten en de solisten en duo deden het heel goed met prachtige vooruitgang die ook door de jury werd beloond met een 1e 2e en 3e plaats.

Tijdens het muziekfestival van Zaamslag hebben een aantal van onze leden hun debuut gemaakt. Super gedaan hoor meiden!! Het was een gezellige avond waar we mee veel plezier aan terug denken. We hebben genoten van het optreden en aan de reacties af te leiden het publiek ook.

Ook dit jaar doet Unic weer mee met de Anjer actie om cultuur in de buurt te steunen. De collecte is van 14 tm 20 Mei

Agenda:

14-5-2017     Optreden City Trail Vlissingen

1-6-2017       Optreden Vliegende Vaart Terneuzen

10-6-2017     Optreden Zomerfair Sluiskil

18-6-2017     Optreden Lamswaarde

25-6-2017     Wedstrijd Roosendaal Team A en solisten                 

1-7-2017        Optreden Graauw