2017 Nieuw Seizoen Unic

‘t Durpsblad 2017 nummer 1

Met trots presenteren we u onze nieuwe groep, dit seizoen mogen we een aantal nieuwe leden verwelkomen. De groep telt op dit moment 16 leden en de nieuwe dametjes zijn vol enthousiasme begonnen met het leren van de verschillende dansjes en twirls. Elke woensdag is het weer een feest om de lessen te begeleiden. De groep is nu zo groot dat we wel wat extra hulp kunnen gebruiken tijdens de lessen. Onze voorzitter Mira en mamma Denise zijn in de sportkleding gesprongen om Marijke te helpen tijdens de les. Super dames Bedankt!!

Unic draait op enthousiaste vrijwilligers met hart voor de sport en organiseert graag activiteiten om deze te promoten. Ben je nieuwsgierig of wil je ons eens uitnodigen voor een workshop of optreden? Mail dan voor informatie

Als beginnend twirler leer je in het eerste jaar de basis twirls en danspasjes , daarnaast leer je ook hoe je jezelf moet presenteren en hoe je samen werkt in een groep. Soms moet je wat geduld hebben maar met de juiste begeleiding en oefening komt het zeker goed. We hopen u de komende Koningsdag te kunnen trakteren op een optreden in Zaamslag. Na Koningsdag vorig jaar hebben we nu extra veel zin om te knallen. Voor de nieuwe leden is dit het allereerste optreden en dus best wel spannend. Hou de site of fb pagina in de gaten voor de actuele agenda.

Heb je het al een beetje onder de knie? Dan kun je mee naar de wedstrijden om in een team of als solist het op te nemen tegen andere verenigingen. Unic gaat 3 tot 4 keer per kalenderjaar naar een wedstrijd. Niet alleen om op te treden maar ook om inspiratie op te doen voor weer nieuwe shows en leuke trucjes.

Agenda:

29-4-2017     Wedstrijd Schiedam Team A en solisten

25-6-2017     Wedstrijd Roosendaal Team A en solisten                        

Hou de agenda in de gaten op de site

De Clubkas Campagne van de rabobank komt er weer aan. Leden van de bank ontvangen voor aanvang van de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van woensdag 6 april t/m maandag 18 april 2017 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Om onze activiteiten en optredens te kunnen blijven verzorgen hopen we op uw steun. Steun het verenigingsleven in Zaamslag stem Unic. Onze dank is groot!