2016 Dansen is gezond

‘t Durpsblad Nummer 1 – 2016

Dansen is gezond en maakt gelukkig. En iedereen kan het. Het gaat namelijk vooral om creatief bewegen. Met dansen train je verschillende spiergroepen en door het ritmisch bewegen maak je je hoofd leeg.

Dus waar wacht je nog op!!!! kom woensdag naar Zaamslag en doe met ons mee !

Kom ook dansen en meld je aan via het contactformulier

De trainingen staan nu vooral in het teken van het muziekfestival in Zaamslag, voor dit optreden verzorgen de meiden een grote show met elk jaar een ander thema. Dit jaar Bootcamp! Het vergt wat doorzettingsvermogen en een flinke doses energie maar dat zit bij de dames wel goed. Laat u verrassen en kom kijken het beloofd weer een swingend optreden te worden.

Agenda:

27 April 2015 Muziekfestival Zaamslag 

11 Mei Ontdek deze bijzondere sport in een gratis proefles

18:30-19:30 uur in de sporthal in Zaamslag

We gaan ontdekken hoe je dans en baton kunt combineren

Hou de agenda in de gaten op de site

Unic heeft zich weer ingeschreven voor de Clubkas Campagne van de Rabobank. Leden van de bank ontvangen voor aanvang van de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van woensdag 6 april t/m maandag 18 april 2016 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Om onze activiteiten en optredens te kunnen blijven verzorgen hopen we op uw steun. Steun het verenigingsleven in Zaamslag stem Unic. Onze dank is groot!