2015 Twirlgroep Unic

‘t Durpsblad 2015 nummer 1

Zaterdag 20 december 2014 hebben de meiden meegedaan aan de Zeebra competitie in Goes. Voor de 2 jongste dames was het hun eerste wedstrijd en zoals altijd brengt dat best wat spanning met zich mee. Zeker als je dan ook nog eens bijna als laatste aan de beurt bent. Maar met een 6e plaats voor het team mogen ze trots zijn op hun prestatie! Het duo heeft bij deze wedstrijd een welverdiende 3e plaats behaald met hun dancetwirl routine op James Bond muziek. Dans is erg populair bij jongeren, dat hebben we bij de Zeebracompetitie ook gezien. Meer dan 600 deelnemers kwamen op dit twirl en dans evenement af. Als afsluiter van een drukke, maar geslaagde dag hadden alle deelnemers een slotdans ingestudeerd. Een geweldig gezicht met zo veel dansers tegelijk en wat een geweldige samenwerking van zo veel verenigingen.

In de meivakantie organiseert Unic  een dansmiddag voor kinderen va 5 jaar en ook mamma’s en pappa’s zijn welkom om mee te dansen. Kijken mag natuurlijk ook. We gaan lekker bewegen op verschillende muziek ,na afloop is er iets lekkers en wat te drinken. Een gezellige actieve middag dus voor iedereen die van dansen houd.

Datum: Woensdag 29 April

Tijd:13.30-15.00 uur

Locatie: sporthal Zaamslag
Leeftijd: vanaf 5 jaar


Deze activiteit wordt gratis aangeboden

Kom ook dansen en meld je aan

Agenda:

27 April 2015 Taptoe Zaamslag 

29 April Dansmiddag Zaamslag

31 Mei wedstrijd NBTA

13 juni Wedstrijd NBTA

Hou de agenda in de gaten op de site www.unictwirl.nl Ook dit jaar heeft Unic zich weer ingeschreven voor de Clubkas Campagne van de rabobank. Allereerst willen we graag de mensen bedanken die ons gesteund hebben bij eerdere acties. Met de steun van de clubkas campagne doen we leuke activiteiten rondom dans twirl en majorette. Unic wil graag het majorette op straat behouden , want waar de majorettes zijn wordt het pas echt een feestje. Ook zijn we actief in de twirl sport. Wilt u meer majorettes op straat zien of wilt u onze sporters steunen? Stem dan op Unic. Onze dank is groot!